top of page

Onze visie

OOG_edited.png

Dokter Roijé Huisartsenpraktijk  is een kleinschalige gezondheidsvoorziening waarin huisartsenzorg centraal staat. Wij bieden huisartsenzorg in de breedste zin van het woord aan voor de gehele populatie van Lochem. Ons doel is om deze zorg laagdrempelig en

persoonlijk aan te bieden.

Onze Visie

Graag stel ik mij aan u voor

Ik ben Mathijs Roijé (1984), huisarts, getrouwd en vader van twee kinderen. In 2011 behaalde ik mijn artsexamen aan de universiteit van Amsterdam waarna ik werkzaam ben geweest in de kindergeneeskunde, op de spoedeisende hulp en in de psychiatrie. Van 2014 tot 2017 volgde ik de huisartsenopleiding bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Met erg veel plezier werk ik inmiddels ruim drie jaar als huisarts op diverse locaties. (stad, dorp, stadje in Nieuw Zeeland)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als huisarts kan je met patiënten van alle leeftijden een band opbouwen, hen persoonlijke aandacht geven en verder kijken dan alleen maar naar de ziekte of het probleem. Dit gaat het beste wanneer je langdurig verbonden bent met je patiënten. Het overnemen van de praktijk Dr. van Huijstee is voor mij een logische stap.

P1150032.JPG

In mijn werk voel ik me uitgedaagd in het leveren van maatwerk. Nieuwsgierigheid is mijn grootste drijfveer hierachter. Naast de uitgebreide basis huisartsenzorg hebben life style geneeskunde, dermatologie en kleine chirurgie mijn speciale interesse. Uw gezondheid en hoe u daarmee om gaat vind ik een groot goed. 

Zoals u gewend bent kunt u vanaf 2021 ook gewoon laagdrempelig terecht voor uw gezondheidsvragen. Er wordt gewerkt aan een verbeterd toegankelijkheid. Zo wordt het ook mogelijk om via de website inzage te krijgen in uw dossier, zelf afspraken te plannen, herhaalrecepten aan te vragen en digitaal gezondheidsvragen te stellen. Hierdoor wordt het gemakkelijker zelf de regie te houden.

 

De praktijk staat voor reguliere geneeskunde in de breedste zin van het woord. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt volgens de landelijk geaccepteerde richtlijnen en protocollen. Uiteraard kunt u met mij  wel het gesprek voeren t.a.v. complementaire geneeskunde.

 

Ik hoop voor u snel een vertrouwd gezicht te zijn als uw huisarts.

Nieuws
Team

Onze medewerkers

Mathijs Roijé 

Huisarts​

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag

Kristine van Doesum 

Huisarts​

Werkdag: dinsdag en vrijdag

Yvonne Loman

Praktijkassistente

Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdagochtend

Bente Wagenvoort

Praktijkassistente en spreekuurondersteuner huisarts

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Marian Neels

Praktijkassistente

Werkdagen: dinsdagochtend, woensdag en donderdag

Hedwig ten Beitel

Praktijkondersteuner diabetes

Werkdagen: maandag en woensdag

Michiel Blanken

Praktijkondersteuner psycholoog

Werkdag: dinsdag

Irma Kettelarij

Praktijkondersteuner ouderenzorg en COPD 

Werkdagen: dinsdag en vrijdag

bottom of page